Hvordan booker jeg sommerhuset?

Udfyld formularen under menupunktet kontakt. Herefter vil du hurtigst muligt modtage en bookingbekræftelse på e-mail.

Hvornår skal lejen betales?

Lejen betales over 2 rater. Første rate(25 % af lejebeløbet) forfalder ca. 8 dage efter reservationen, mens anden rate forfalder ca. 40 dage før opholdets start.

Hvordan klares det praktiske med nøgle og forbrugsafregning?

Nøglen udleveres af serviceagenten, som kommer og møder jer i huset. I den forbindelse betales der 4.000 kr. i depositum + rengøring (se "hvad med rengøring?") Depositummet er til dækning af eventuelle skader som lejeren har forvoldt og til (evt. delvis) dækning af forbrug. Depositum og rengøring betales kontant ved ankomst til huset.
Ved aflevering af nøgle og el- og vandaflæsningsskema ved afrejse afregnes forbruget med det samme. Der betales 2,30 kr. pr. Kwh el og 50 kr. pr. m3 vand. Forbruget modregnes i depositummet.
Både ved ankomst og afrejse gennemgås huset sammen med serviceagenten.

Kan jeg afbestille huset igen?

Ja det kan du godt, men 1. rate af betalingen vil under alle omstændigheder være tabt. Hvis du har betalt 2. rate af betalingen når du afbestiller ferien, får du 2. rate tilbage.
Afbestiller du huset senere end 4 uger før lejemålets start, får du dog kun refunderet 2. rate, såfremt vi kan nå at udleje huset til anden side.

Hvad med rengøring?

Rengøring er obligatorisk og koster 1900 kr. for hus A og 1800 kr. for hus B som afregnes og aftales med serviceagenten i starten af opholdet.

Kan huset lejes for en weekend?

Huset udlejes primært fra lørdag til lørdag, men weekendudlejning eller midtuge-udlejning vil dog være muligt i lavsæson.

Hvad koster huset i forbrug?

Forbruget er meget afhængigt af årstiden, antal gæster i huset og hvor tit man f.eks. har tændt for sauna og spabad. Forvent et ugentligt forbrug på 1.800 - 2.800 kr. i sommerhalvåret og 2.500 - 4.000 i vinterhalvåret.

Må der medbringes husdyr?

Ja, et husdyr er tilladt.
Bemærk: Ingen dyr i swimmingpoolen.
Til svenske gæster: Husdyr bør ikke medbringes til Danmark, da de svenske myndigheder ved hjemrejsen vil kræve dyrene anbragt i karantæne.

Hvad skal vi selv medbringe?

I husene er der hhv. 20/22 puder, 20/22 dyner, 1 barnestol og 1 babyseng.

Medbring selv lagner, dynebetræk, hovedpudebetræk, håndklæder, bade- og toiletartikler, karklude, viskestykker, duge, opvaskemiddel og lignende.
Det kan være en god ide at medbringe bordtennisbolde, da det ikke kan garanteres at disse altid er til stede.
Et tip: Skulle en bordtennisbold få en bule er den ikke ødelagt. Lig den i kogende vand et øjeblik, og bolden er så god som ny.

Øvrige lejevilkår?

Det er super ærgerligt at betale mange penge for at leje et luksus sommerhus, for så at opdage at noget mangler eller er ødelagt. Behandl derfor tingene ordentligt, så de efterfølgende lejere også får en god ferie!

Der må kun være hhv. 20/22 personer i husene, medmindre andet skriftligt er aftalt med udlejer. Overtrædelse f.eks. i forbindelse med fester kan medføre øjeblikkelig bortvisning uden refusion af lejebeløb.

Hvad er en normal udlejningsuge?

En normal udlejningsuge starter lørdag kl. 15, og slutter lørdagen efter kl. 10.

Hvad gør vi hvis noget går i stykker mens vi er i huset?

Hvis strømmen går, tjekkes sikringer i eltavlen som sidder i entréen.
Ved større ting kontaktes husets serviceagent.


Mindre ting som ikke har betydning for husets stand og jeres ophold sættes til side og ordnes med serviceagenten ved afrejse.

Generelle vilkår

Lejeren forpligtiger sig til at behandle det lejede forsvarligt. Lejeren skal aflevere det lejede i samme stand som ved overdragelsen og lejeren er overfor husejeren ansvarlig for de skader på huset og/eller dets inventar, som opstår i løbet af lejeperioden, og som forvoldes af lejeren selv, eller andre, som af lejeren er givet adgang til det lejede feriehus. Husets serviceagent laver efter hvert lejerskifte og inden næste lejemåls ikrafttræden en lejerskiftekontrol, hvor mangler og skader på feriehuset og/eller dets inventar konstateres.

Flere spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål, så skriv endelig til os.

   SKRIV TIL OS