Velkommen

Dit sommerhus venter! Book din næste familieferie nu!

På et meget smukt sted ved Danmarks Vestligste kyst ligger to luksuriøse sommerhuse, som er klar til at danne rammen om jeres næste familieferie. Luxusblaavand består af 2 sommerhuse, som kan rummer henholdsvis 20 (Hus A) og 22 (Hus b) mennesker. Med et mange aktiviteter, gode faciliteter og havet lige i nærheden danner Luxusblaavand de perfekte rammer for endnu en ferie til gemmebogen.

Book med det samme
Poolrum i blaavand

Gennemførte omgivelser som aldrig før.

Egen indedørs pool og spa, poolbord, moderne køkken, bordtennis, bordfodbold, airhockey, udendørs multibane er bare nogle få af aktiviteterne.

Book Nu

Virtuel rundtur

Oplev husene gennem den virtuelle rundtur

Hvis du er bare lidt interesseret, så skal du tage den virtuelle rundtur. Her oplever du hvordan luksus pool husene skaber rammerne om den perfekte ferie. Vi tager dig her med på en dag i Luxusblaavands huse, hvor du også vil opleve nogle af omgivelserne, og se hvordan de kan danne ramme om din næste ferie.

Mest populære faciliteter

  • Natur Grill
  • Tæt på havet Gode cykelstier
  • Bålplads God parkering
  • Udendør multibane TV stue
  • Afslappende kroge Spille rum

Omgivelser

Det her finder du lige i nærheden
Svømmingpool med spa

Eventyret venter den, som forstår at gribe det.

Disse vise ord blev sagt af Knud Rasmussen, dansk polarforsker. Disse ord sagde han om tiden hvor han drog afsted fra de vanlige oplevelser. I disse tider, hvor han ikke var i hverdagen udviklede han sig, oplevede og mest af alt, levede livet. Ordene ligger baggrund til luxusblaavand. Her er alle omgivelserne, som river dig ud af hverdagen og tvinger dig til at holde ferie, opleve og leve i nuet.

Book Nu

Seneste billeder fra #blaavand

Se flere
Køkken Alrum

Køkken alrum

Der er i begge huse et lækkert køkken alrum, hvor der er plads til henholdsvis 20 og 22 spisende personer. Køkkenet er stort og moderne. Samtidig er der en fjernsynskrog med brændeovn.

Poolområde med spa og sauna

Det store poolområde

Begge huse er udstyret med stort poolområde. Poolområdet indeholder pool, spabad, sauna og toiletrum. Alt sammen i egen afdeling, så der er rig mulighed for vandleg.

Aktivitetsrummet

Aktivitetsrummet

Hus A og Hus B er begge udstyret med et aktivitetsrum, hvor der er bordtennis, billiard, bordfodbold, fjernsyn, så det er muligt at tilslutte playstation/xbox/wii og meget mere.

Lyst tilMere

Har du lyst til at modtage information om Luxusblaavand direkte fra os selv? så modtag det her